Rautalanka.org

Rautalanka => Yleistä => Aiheen aloitti: viiris - 20.08.2007 / 13:06:27

Otsikko: Sinun bändisi?
Kirjoitti: viiris - 20.08.2007 / 13:06:27
Etsiskelin foorumilta, mutten löytänyt. Eli ketjua jossa kerrotaan foorumilaisen omista projekteista.
Eli missä bändissä soitat? Laita mieluusti nettilinkkiä mukaan.

Näin sitä pääsee itse aloittamaansa ketjuun mainostamaan omia yritelmiä...
Eli soitan rokkenrollkitaraa ja vähän rautalankaakin Fourbangers-kokoonpanossa (www.fourbangers.net) ja
(...and now for something completely different...) irkkumusaa Redhill Rats -ryhmässä (www.redhillrats.net).


Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Zammy - 20.08.2007 / 13:39:26
Allekirjoittanut on vaikuttanut vuodesta 1995 lähtien $uuret $etelit - nimisessä porukassa (www.suuretsetelit.net)
Lisäksi tämän vuoden puolella ollaan em. orkesterin rumpalin ja basistin kanssa tehty muutama hätäinen tallenne The CraneWaves-nimellä joista pari stykeä päätyi foorumi-CD:llekin.
Muita aktiviteetteja mm. Twang Fest - tapahtuman järjestäminen, marraskuussa seuraavan kerran (järjestyksessään neljäs Fest). (www.twangfest.net tai www.myspace.com/twangfestfinland)

Parien treenien verran on myös ollut vireillä jonkin sortin kakkosbändi, keikoillekin tähdätään, mukana Setelit-rumpali Heikki ja pari muuta kaveria. Ehkä enemmänkin brittirokkia/poppia kuuskytluvulta kuin rautista/biittiä...mutta reipashenkistä kitaranrallattelua kuitenkin, mikäs siinä.

Lukeudun varmaan genreen 'intoa ja motivaatiota on moninkertaisesti taitoon verrattuna'. ;D
Olen tarttunut kitaraan ensi kertaa oikeastaan vakavammin vasta 17-vuotiaana (olen nyt siis 34v) mutta ollut mm. fanattinen Dire Straits/Mark Knopfler fani vuodesta 1978 kun isovanhemmillani varttuessani sain käsiini enoni inttilomalla ostaman Dire Straits ensivinyylin.
Nykyisin harrastustoimintaa haittaa ja samalla niitä harrastuksen parissa harventuneita hetkiä myös motivoivat perheen 4-, 3- ja 1-vuotiaat lapset  :D

SamiKoo elikäs Kurki
Otsikko: Ai minun bändini?
Kirjoitti: PS - 20.08.2007 / 14:12:22
Oikeasti vaikutan sellaisessa orkesterissa kuin Galaxie, kokoonpano löytyy rautalankaa - jees! levyn kannesta.

Musiikin soittamisen olen aloittanut vuonna 1984, haitarilla ja sitä jatketaan edelleen. Bändihommat alkoi 1991 vai oliko se 1990 humppabändissä ja sitä jatketaan edelleen.
Kokoonpano on tosin vaihtunut. Ensimmäisesti orkesterista ei ole mukana ketään, tietääkseni kukaan muu ei enää edes harrasta musiikkia vaan empä ole muita nähnyt kuin vilaukselta sen jälkeen. Rumpalin kaupan pihassa pari viikkoa sitten, ei puhuttu mitään. Kosketinsoittajan viimeksi häissään monta vuotta sitten ja basistin vissiin silloin 1993, kun homma loppui. Samalla seudulla edelleen kai kuitenkin kaikki asutaan. Ei meille edes tullut mitään riitaa, kai. Se vaan loppui.

No toisella kokoonpanolla sitten mentiin 1993-1997 ja haitarilla edelleen sekä midin kautta koskettimia. Basisti on nykyään sama kuin silloinkin ja rumpalikin välillä. Tosin nyt rumpalin käsi on paketissa ja saa nähdä pystyykö jatkamaan.

1997-2003 oli vähän keräilyeriä ja linja haussa. Solisti lähti  2003 toiseen bändiin ja homma vähän selkeni kokoonpanojen osalta. Haitaria ja koskettimia ilman midiä.

Kitaran soiton aloitin 2000, kun menin päiväkotiin töihin 13 kuukaudeksi.  ::)

2003 tosiaan solisti vaihtoi orkesteria ja kun hän oli soittanut myös kitaraa, niin homma jotenkin vaan jäi minulle.
2005 vissiin jäi koskettimet kokonaan pois kuvioista ja ohjelmistoon tuli hiukan enempi "elvistä" ja pikkuhiljaa rautalankaa.

Nykyisellään tanssimusiikkia ja joka settiin muutama kappale rautalangan tapaista. Sitten on noita sivukokoonpanoja pari, pelkällä haitarilla ja yksi vähän enempikin työllistävä (keikkoja yhtä paljon kuin Galaxiella vuosittain).
Täytyy nyt taas harkita, että miten tässä kuvioita kehitellään.

100keikkaa/vuosi olisi hyvä, jos keikkahinnan saisi vielä tuplattua nykyisestä.  ;D
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Iltsu - 20.08.2007 / 14:47:27
In the Mood

Tällä hetkellä kohta pari vuotta vanha kokoonpano. Rautalankaa, biittiä ja perinteisempääkin tanssimusiikia kitaravetoisesti

Tietoa, kuvia ja ääntä löytyy; www.inthemoodyhtye.com (http://www.inthemoodyhtye.com)
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Mynthon - 20.08.2007 / 16:19:50
Tällaista ketjua onkin kaivattu! :) Oma henk. koht. musiikkihistoria on aika SuomiRock pitoista, bändihommat alkoi 90-luvun puolivälissä, jokaisessa laulusolistina, tässäpä listattuna:

- Laulusolisti Musta Albiino -bändissä v. 1995 - 2000, Suomi-rock -bändi jonka mainittavimmat saavutukset olivat muutama demoäänitys, suht. ahkeraa keikkailua, Rock-lyriikka kisan 2. sija (sanoittajana/säveltäjänä toimi kitaristi Jokke Korhonen ) v.-97, samana vuonna Rock SM-kisojen 3. sija. ks. http://www.mikseri.net/musta_albiino

- Meteori bändi v. 2000 - 2001, saldo muutamia keikkoja, 1 demo. ks. http://www.mikseri.net/meteori

- Vuodet 2001 - 2006 hiljaisempaa aikaa perheen perustamisen ja päivätöiden vuoksi ;) , satunnaisia akustisia duo -keikkoja muutamankin eri kitaristikaverin kanssa häissä, perhejuhlissa ym.

- Vuodesta 2006 eteenpäin DIVARi -yhtye, eli jälleen SuomiRokkia, DIVARi ei ainakaan toistaiseksi keikkaile, vaan keskittyy lähinnä musiikin äänittämiseen ja tuottamiseen. ks. http://www.mikseri.net/divari.

- Lisäksi Rock-klassikoita soittava akustinen Simple Men -duo em. kitaristi Jokke Korhosen (nyk. myös Oliver -bändissä) kanssa, joka myös keikkailee. ks. http://www.simplemen.info.

- Sitten on myös harrasteluonteinen lähinnä Agents/Badding -tavaraa ja jonkin verran rautalankaa soitteleva autotallibändi olemassa ja toinen vastaava kehitteillä (rumpali, kitaristi ja minä solistina, ja ehkä myös basisti löytymässä...), jolla on tavoitteena myös keikkailu. Muutaman kerran n. vuoden sisään on myös musisoitu rock-klassikoita soittavan harrasteluonteisen kokoonpanon kanssa.

Myös muutamia satunnaisia keikkoja on tehty tanssiorkestereiden vierailevana solistina, joissa olen muuten onnistunut välttämään vielä toistaiseksi valssit ja humpat....(koska ne on hoitanut ko. orkan varsinainen solisti), noilla keikoilla olen laulanut lähinnä beattia ym.

Lisäksi parikin erilaista äänitysprojektia, eli äänittelen lauluja "kotistudiossani" muiden tekemiin taustoihin, projekteista mainittavin on Kinnusen Jukan kanssa toteutettu, josta biisejä päätyi hienosti mukaan Rautalankaa-JEES! -kokoelmalle! :)

ks. myös omat sivuni:

http://www.markkutouronen.com
http://www.myspace.com/markkutouronen
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Johnny - 21.08.2007 / 22:34:37
Marko Lahti & Lakeuden Kuu

http://www.markolahti.net/

Rautalankaiskelmää, beattiä, instruja, Agents covereita, omia biisejä
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: maza - 22.08.2007 / 11:00:30
Joo elikäs minä vaikutan siis BeatFellows nimisessä bändissä jossa yrittelen soitella soolot ja rautsikat. Bändi on ollut kasassa parisen vuotta (www.beatfellows.com). Joskus 70-luvun lopussa ja 80-luvun taitteessa olin sellaisessa pienessä kokoonpanossa jolla ei ollut edes nimeä. Tyyli oli rautsikka ja rokki. Taisi tuo kestää parisen vuotta jonka jälkeen maailma ajoi hemmot erilleen.

BeatFellowsin tyylisuunnat pyörii rautsikan, Beat-musiikin ja rokin ympärillä. Hääkeikkoja varten taskussa on myös perinteisempääkin tanssimusiikkia. Niitä yleensä soitetaan hääkeikalla ekasetissä kun porukka on vielä jokseenkin selvinpäin (tarkoitan yleisöä) ja ne porukan vanhimmat ja nuorimmat ovat vielä hereillä. Toisessa setissä on sitten menomusaa. Soitamme tavallisesti 4-5 settiä mutta kuudeskin ollaan joskus soitettu. Viimeinen setti on sitten ROKKIA a'la Hurriganes yms. Myös BF oli mukana tuossa Rautalankaa-JEES! levyllä kolmella biisillä.

Esikuvia minulla on ja on ollut Hank Marvin, Henrik Granö (jota olen pitänyt lähes jumalan asemassa), Albert Järvinen ja sitten todellinen kitaravirtuoosi Mark Knopfler.

Mulla on lapset jo lähes aikuisia (18v, 12v) ja ne ei enään häiritse harrastukseen paneutumista. Eli keikalle mennään aina kun mahdollista. Julkisella keikalla on tavallisesti myös aviopuolisokin mukana. Tällä hetkellä mulla on talon laajennusprojekti käynnissä. Tuohon laajennukseen tulee perheen yhteisiä tiloja mutta myös mulle omat studiotilat (nam, nam sanoisi RLY ;D ;D ;D).
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: echo66 - 22.08.2007 / 15:37:32
"Sinun bändisi" hmm... Tuolla toisaalla mainitsinkin ohimennen nykyiset vakanssit.. siis mullahan ei bändiä ole, vaan soittelen vakituisesti muiden kokoomissa bändeissä ;D :D :D mutta se sopii minulle vallan mainiosti..

Menneisyydestä löytyy bändit: The Wheels, Breakdown, Several Species of Small Furry Animals, Les Herbes, Azma (basistina), The Centrioles, Tanssiorkesteri Kiertotähdet, Puolisukeltajat, Buona Sera sekä the Surf Wipes ja Cosh Boys.... joku varmaan unohtuikin..

nyt:

-The Silver Hawks ( www.myspace.com/thesilverhawksband )

Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Chemo - 22.08.2007 / 17:37:07
Mullakaan ei ole bändiä joka olisi "mun"... eikä tartte ollakaan (mun mielestäni on paljon innostavampaa saada vahvaa inputtia kiinnostavilta soittajakavereilta ja ponnistaa yhdessä kuin haalia mitään autoritäriteettiä). Mutta parissa aktiivikokoonpanossa soitan kyllä:

-Silver Hawks ( Surffia isolla S:llä) Myspace sivut tulee myöhemmin... sekä pitkäsoiton äänitykset alkavat syksyllä...

-mäkin soitan The Silver Hawksissa
-lisäksi olen Ramones-henkisessä bändissä 70-luvun Vihanneksissa ( www.70lv.net / www.myspace.com/70luvunvihannekset )

...joskus häärään jotain muutakin noiden lisäksi, mutta siinäpä nuo joiden parissa tulee eniten touhuttua nykyisin.


EDIT: MySpace-sivut ovat olleet jo jonkun aikaa olemassa: http://www.myspace.com/thesilverhawksband   ....lisää matskua tulossa lähitulevaisuudessa :)
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: flatron - 22.08.2007 / 21:15:31
Mulla on Rautalanka / Agents-pop / tanssibändi nimeltä Ironwire. Mun osana on soittaa (lähes)kaikki rautalangat ja joissain biiseissä stemma-/taustalaulut. Kotisivut www.ironwire.info . Hommat on lähinnä synttäri-, hää-, firmajuhla ja pikkujoulukeikkoja. Joskus harvoin, niin harvoin, yleisillä paikoilla tapahtuvaa keikkailua.
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Salainen Akentti - 23.08.2007 / 12:49:26
Jori Kärki ja Salaiset Akentit

Rautalankabändikokoonpanolla soittava humppabändi.

Lisätietoa löytyy www.salaisetakentit.com

Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: JK - 23.08.2007 / 13:32:17
Ketjun aloittajan kanssa soittelen samassa Fourbangersissa.

Lisäksi bassottelen Mika Hirvi & Diverse- kokoonpanossa sekä
eräässä "Bilebändissä", joka nykyisellään keikkailee
hyvin harvoin ja valitusti

www.diverse.fihttp://
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: J.Twang - 24.08.2007 / 13:53:10
Alottelin bändeissä soiton suht kypsällä iällä, vasta 23-vuotiaana.

2001-2002: Oli hunppabändi, jolla ei ollut edes nimeä. Siihen kuului kolme 17-18-vuotiasta tyttöä ja minä. Soitin kitarat ja lauloin.

2001-2003, 2007-: The Greedy Beat. Tässä bändissä kymmenkunta keikkaa esim. 2002 Mandschurian Emman Taikayössä. Taas nyt kesällä aloiteltiin uudestaan melkolailla alkuperäisellä kokoonpanolla. Vastuualueena soolokitara. Muu kokoonpano; Murri Mukkulainen, rummut; Fonzie Lehto, basso; Jöte Kari, kitara; Markku Jokinen, laulu.

2004: The Five Comets. Soolokitara ja laulu. Tämä ura kuoli mahdottomuuteensa...ei enää born to be wildiä tai easy livinkiä, kiitos.

2004-2005: Valiants. Soolokitara ja laulu. Surffia, rautalankaa ja beat-huttua. Parit keikat, tälläkin Mandschuriassa 2005. Lopettelin tässä, kun ei kiinnostanut laulaa huttua. Silloin muu kokoonpano; Fonzie Lehto, basso; Jösse-setä, kitara; Antti Oinonen, rummut.

2005-: The Slapbacks. Kitara ja laulu. Hieman ollut telakalla. Revival billyä. Muut soittajat; Tomi Huuhtanen, rummut; Mikki Hakala, Basso.

2007-: Joe Massey And The Fergusons. Kitara ja laulu. Triona rockabillyä ja ´50-rock´n´rollia. Kokoonpano muuten sama kuin The Slapbacks, mutta rummuissa Henttu Ruostila.
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: jran - 24.08.2007 / 14:29:51
Rhythm Runkers. Rock 'n' Roll.

www.rhythm-runkers.com
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: jussi-1 - 25.08.2007 / 18:28:19
the Webasto (aikoinaan Pekka Tiilikainen & Patakunkku, Tavarajuna, kitaraorkesteri Kulkurit)
Entinen kitaristi, nykyinen basisti 8)
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Seevy - 26.08.2007 / 23:38:40
Entinen kitaristi, nykyinen basisti 8)

Varo vaan ettet kohta oo runpali  ;D ;D ;D

Itte kolistelen kannuja samoissa bändeissä Viiriksen kanssa  8)
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Rudi - 29.08.2007 / 14:54:25
Pääbändinä The Youngers (laulu, komppi) www.theyoungers.net, ja sitten kevytmielisenä showbändinä The Academics (laulu) www.academics.tk.
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: plastic badding - 08.09.2007 / 09:32:54
Happo Times :D www.happytimesband.com
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Rautalankaa-YES! - 08.09.2007 / 18:37:45
Yhden naisen bändi The Loser(s) (nimi vaihtuu kyllä päivittäin), soitan siinä neljää eri soitinta + laulan, rummut vielä puuttuu  ;D  Harjoitteluinnokkuus vaihteleva. Esiintymiskokemusia perhepiirissä. 

Siis mitä soittimia? Arvaan että soolo-, rytmi- ja bassokitaraosuudet sekä ha-ha-haitaria ::) :D :D :D Sinäpä et turha tyttö olekaan.  :-* ??? Kaikilta ei esimerkiksi bassottelu onnistu ollenkaan. Onko sinulla ihan oikea bassokitara vai peräti läskibasso?

P.S. Kylä käyp katteeks :-[ :-[ :-[  Voi jos osaisin minäkin :'(
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: janhei - 11.09.2007 / 23:24:24
Bändin nimen rekisteröin jo hyvissä ajoin: The Patriots... Vapaalla olevia soittajia käytän häikäilemättömästi äänityksiin mentaliteetilla "kokeele et osaakko soittaa tän!"... Ja sit salaa REC päälle...  ;D nojoo... heh...  ;D Itse pyrin kyllä nauhottamaan soolokitaran ja rummut, kun ne luonnistuu... jotain on tarttunut vanhalle Tascam Portastudio 464:lle...
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Tony - 12.09.2007 / 01:08:33
Pop/rock-covermatskua kera Malibun. www.myspace.com/malibuorkesteri
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Muuzikko - 13.09.2007 / 21:09:38
ÖK.. Eli Öiset Kulkijat. Lisäksi toinen bändi jossa vaikutan välillä on Hurlumhei.
http://www.oisetkulkijat.net
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: ariviita - 17.09.2007 / 20:59:54
Antti Ahopelto & Helmenkalastajat, Kitaristin tonttia yritän hoitaa....vaihtelevalla menestyksellä ;)
Otsikko: Mun Orkesteri
Kirjoitti: Smurffistrato - 29.09.2007 / 08:08:56
Vaivaan kitaraa v. 2002 perustetussa Pohjois-Karjalaisessa Mika Tapani & Beaters-yhtyeessä. Kitaransoittoa olen harrastanut jo kolkytkaks vuotta (vaikka olenkin vasta kolmekymppinen...heh heh).
Ensimmäisen radiosoittosinglen julkaisimme nimellä Apajalahti Beat v. 2003, mutta jouduimme valitettavasti luopumaan nimestä, tiettyjen nimeen liittyvien lakiseikkojen vuoksi (perh. sentään). Pääsimme kyseisellä nimellä Suomen Paikallisradioiden TOP-20 listalle biisillä 'Sun Luokses kuu'-biisillä v. 2003, mutta nimenvaihdoksesta johtuen jouduimme aloittamaan lähes alusta (toisen kerran voi perh.)...vain ohjelmisto ja jäsenet pysyivät samoina.
Soitamme rautalankaa, beattia sekä rokkenrollia... mutta EI HUTTUA! Elvis ja Rauli Badding ovat yhtyeemme sydäntä lähellä. Soittelemme pikkukuppiloista suuriin areenakeikkoihin saakka tanssilavoja tietenkään unohtamatta. Oma tuotantomme muodostaa noin kolmanneksen keikoillamme.
Julkaisimme juuri neljännen radiosoittosinglen 'Ensirakkautta' joka suoriutui suoraan syyskuun alussa Tätä Suomi Tanssii-listalle, sijalle 25.
Käykää tutustumassa sivuillamme (http://koti.mbnet.fi/beaters/) ... kaikki julkaisut ovat aivan vapaasti imuroitavissa sieltä, ja kaikki kommentit vieraskirjaamme ovat tervetulleita.
Otsikko: Vs: Mun Orkesteri
Kirjoitti: maza - 03.10.2007 / 12:50:05
Vaivaan kitaraa v. 2002 perustetussa Pohjois-Karjalaisessa Mika Tapani & Beaters-yhtyeessä. Kitaransoittoa olen harrastanut ...
Käykää tutustumassa sivuillamme (http://koti.mbnet.fi/beaters/) ... kaikki julkaisut ovat aivan vapaasti imuroitavissa sieltä, ja kaikki kommentit vieraskirjaamme ovat tervetulleita.

Täytyypä tässä tunnustaa että olen kyllä fanittanut teidän bändiä ;D ;D ;D Olen nimittäin väsännyt nuoteiksi yhden teidän biiseistä ja ollaan otettu meidänkin ohjelmistoon...
Otsikko: Vs: Mun Orkesteri
Kirjoitti: Rautalankaa-YES! - 03.10.2007 / 13:04:19
............................................
Soitamme rautalankaa, beattia sekä rokkenrollia... mutta EI HUTTUA! .............

Utelias kun olen, minua kiinnostaisi tietää mikä on huttua? Millä kriteereillä jokin musiikki määritellään hutuksi? ::) En vieläkään ole oikein päässyt siitä jyvälle :-[ Kiitos, jos joku viitsii valistaa ;)
Otsikko: Vs: Mun Orkesteri
Kirjoitti: speedy - 03.10.2007 / 14:34:34
............................................
Soitamme rautalankaa, beattia sekä rokkenrollia... mutta EI HUTTUA! .............

Utelias kun olen, minua kiinnostaisi tietää mikä on huttua? Millä kriteereillä jokin musiikki määritellään hutuksi? ::) En vieläkään ole oikein päässyt siitä jyvälle :-[ Kiitos, jos joku viitsii valistaa ;)

no esm iskelmä musiikki voi olla huttua eli yhtä kun ei kiinnosta jokin musiikki tyyli.
eli rakkaalla lapsella on monta nimeä kukin kutsukoot tyylillänsä.

 8)

Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Zammy - 14.10.2007 / 14:05:39
Allekirjoittanut on vaikuttanut vuodesta 1995 lähtien $uuret $etelit - nimisessä porukassa (www.suuretsetelit.net)
Lisäksi tämän vuoden puolella ollaan em. orkesterin rumpalin ja basistin kanssa tehty muutama hätäinen tallenne The CraneWaves-nimellä joista pari stykeä päätyi foorumi-CD:llekin.
Muita aktiviteetteja mm. Twang Fest - tapahtuman järjestäminen, marraskuussa seuraavan kerran (järjestyksessään neljäs Fest). (www.twangfest.net tai www.myspace.com/twangfestfinland)

Parien treenien verran on myös ollut vireillä jonkin sortin kakkosbändi, keikoillekin tähdätään, mukana Setelit-rumpali Heikki ja pari muuta kaveria. Ehkä enemmänkin brittirokkia/poppia kuuskytluvulta kuin rautista/biittiä...mutta reipashenkistä kitaranrallattelua kuitenkin, mikäs siinä.

Lukeudun varmaan genreen 'intoa ja motivaatiota on moninkertaisesti taitoon verrattuna'. ;D
Olen tarttunut kitaraan ensi kertaa oikeastaan vakavammin vasta 17-vuotiaana (olen nyt siis 34v) mutta ollut mm. fanattinen Dire Straits/Mark Knopfler fani vuodesta 1978 kun isovanhemmillani varttuessani sain käsiini enoni inttilomalla ostaman Dire Straits ensivinyylin.
Nykyisin harrastustoimintaa haittaa ja samalla niitä harrastuksen parissa harventuneita hetkiä myös motivoivat perheen 4-, 3- ja 1-vuotiaat lapset  :D

SamiKoo elikäs Kurki

Updatea hieman, eli kiinnityksiä on tullut lisää sillä tapaa notta sivuprojektina käynnistetty neljän miehen hääbändi innosti sen verran että pienimuotoista keikkailuakin tullaan tekemään 'Lemmen Lepakkomiehet'-kokoonpanolla jossa vaikuttavat allekirjoittaneen lisäksi Lasse 'Lordon' Koivumäki kitara/laulu(mm. ex-BlueDusters, Suosikin listalla nro 11. joskus '80-luvulla eli mittavaa meriittiä  ;D), Marko 'Häkä' Heikkinen basso & laulu(vaikuttanut mm. Ike's Engine, Kullervon Kone, Blue Dusters), Heikki Aalto rummut($uuret $etelit, The CraneWaves).

Lisäksi olen 'joutunut' mukaan taipalsaarelaisen tanssiorkesterin raunioille perustettuun tanssi/beat-porukkaan ja ensikoitos keikan merkeissä tuolla porukalla on Iitiän lavalla ensi kesänä - pääesiintyjänä tuolloin Yölintu.

Puuhaa siis kitarointirintamalla piisaa ja mikäs sen mukavampaa.

SamiKoo
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: hotspot - 15.10.2007 / 09:31:40
^ Pitääkin käydä taas Iitiän lavalla ;)
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: fend - 16.10.2007 / 09:41:30
Kitara tollasissa bändeissä.. www.rexmusic.fi/dangerous.htm
ja
www.diverse.fi
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Eerola - 30.11.2007 / 12:12:11
Kyllähän näitä proggiksia on vaikka minkä moisia, mutta mainittakoon nyt suomenkielistä retrorokkia soittava Jake In The Box (www.mikseri.net/jitb) ja Stevie Ray Vaughan -tribuuttibändi Johnny Flood & Double Damage (www.myspace.com/jfloodfinland).

Mutta nyt tosiaan on sitten perustettu surf-/rautalankabändi nimeltään Devil's Handshake ja tämä systeemi minut tännekin foorumille ajoi. Vielä ollaan ihan alkuvaiheissa. Kasaillaan keikkasettiä ja yksi nopea demo tuossa ääniteltiin. Omia biisejäkin on nyt työn alla, mutta ei vielä mitään julkaisukelpoista.  :-\

Sitten on kaiken maailman punk-virityksiä ja muuta, mutta ei niistä sen enempää...  :D
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Köyhä Basisti - 30.11.2007 / 12:55:10
www.wiimaband.net <-- bassoa ja www.myspace.com/fireboltband <-- kitaraa
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Plektra - 30.11.2007 / 13:49:09
www.wiimaband.net <-- bassoa ...

Todella tyylikäs keikkabussi Wiima-bändillä. Hmm... pitäisköhän mun muuttaa oman bändin nimeksi "Ruosteenruskea Opel".
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Rudi - 30.11.2007 / 14:12:01
www.wiimaband.net <-- bassoa ...

Todella tyylikäs keikkabussi Wiima-bändillä. Hmm... pitäisköhän mun muuttaa oman bändin nimeksi "Ruosteenruskea Opel".

Monesti on käynyt mielessä wanhan keikkabussin hankinta. Etenkin kun on tullut asiata harrasteltua muilta tiimoilta www.vabis.fi .
.
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Rautalankaa-YES! - 30.11.2007 / 14:13:40
www.wiimaband.net <-- bassoa ja www.myspace.com/fireboltband <-- kitaraa

Tuo Fireboltband kuulosti korvaani oikein maukkaalta - erityisesti Hangover sai varpaani vippaamaan. Yhteensoitto sujui ja siinä oli tosimeininkiä. Hienoa. Ihanpa sanoisin, että naminami ;)
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Köyhä Basisti - 01.12.2007 / 03:34:48
No niin. Tuo "keikkabussi" oli valitettavasti pelkkää reksiviitaa. Kiitos Mobilia Kangasala. Ehkä meilläkin on joskus tuolainen ;) Ja mitä tähän rokkibändiin tulee, niin nää kaks biisiä on todellakin vedetty ihan livenä reeneissä sisään, etä kaikki virheet on mukana...On vaan niin prkleen hyvää vaihtelua mulle tän rautalankapohjaisen tanssimusiikin rinnalle. eli ns terapiabändi ;) ROK ROK...
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Chemo - 10.12.2007 / 21:23:39
Päivitin omaan vastaukseen linkin, kun sellaista ei aikaisemmin tähän ketjuun kirjoitettaessa vielä ollut.... copypastetin sinne tämän:

http://www.myspace.com/thesilverhawksband
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: jnousia5 - 23.02.2008 / 21:26:16
Oukei, nyt vihdoin kun muistan laittaa tämän niin tässä ois meikäläisen bändi eli Autoradio
www.bailubandiautoradio.com siellä on myös jokunen biisi näyte
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: köpi62 - 23.02.2008 / 23:42:37
Tanssiorkesteri Johander vuodesta 1999. Keikalla soitamme myös rautalankaa. Toinen projekti on Markku Touronen Band, joka keskittyy pääasiassa rautalankaan!
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Mynthon - 24.02.2008 / 01:11:08
Toinen projekti on Markku Touronen Band, joka keskittyy pääasiassa rautalankaan!

Tarkennettuna siis laulettuun rautalanka-beatiin ja mausteena myös instruja! ;) :)
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: köpi62 - 26.02.2008 / 13:51:07
Toinen projekti on Markku Touronen Band, joka keskittyy pääasiassa rautalankaan!

Tarkennettuna siis laulettuun rautalanka-beatiin ja mausteena myös instruja! ;) :)


Toi on hyvä tarkennus!!!!
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Noodles - 09.05.2009 / 14:19:28
Yeslikes http://www.youtube.com/watch?v=vU-MMMZZGWs
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Iltsu - 10.05.2009 / 04:19:29
In the Mood

Tällä hetkellä kohta pari vuotta vanha kokoonpano. Rautalankaa, biittiä ja perinteisempääkin tanssimusiikia kitaravetoisesti

Tietoa, kuvia ja ääntä löytyy; www.inthemoodyhtye.com (http://www.inthemoodyhtye.com)

Päivitetään hiukan.

Eli orkesterimme on noin kolme vuotta vanha ja uudet tuulet puhaltavat. Uuden solistimme Maijan kanssa käymme innokkaana tuleviin koitoksiin. Kotisivuja lupaamme päivitellä ahkerammin kuin aiemmin, joten pysykää kanavalla! www.inthemoodyhtye.com
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: banzai - 11.05.2009 / 14:45:53
In the Mood

Tällä hetkellä kohta pari vuotta vanha kokoonpano. Rautalankaa, biittiä ja perinteisempääkin tanssimusiikia kitaravetoisesti

Tietoa, kuvia ja ääntä löytyy; www.inthemoodyhtye.com (http://www.inthemoodyhtye.com)

Päivitetään hiukan.

Eli orkesterimme on noin kolme vuotta vanha ja uudet tuulet puhaltavat. Uuden solistimme Maijan kanssa käymme innokkaana tuleviin koitoksiin. Kotisivuja lupaamme päivitellä ahkerammin kuin aiemmin, joten pysykää kanavalla! www.inthemoodyhtye.com

Tsah!

Päivää vaan kaikille! Yllämainitussa orkesterissa bassoa soittava jässikkä ilmoittautuu myös mukaan keskusteluun. Tovin olen juttuja lueskellut, nyt vois olla aika aktivoitua jossain määrin myös kirjoittamaan.

Tv. Puavo
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Maza - 17.06.2009 / 23:32:45
Minun bändi on BeatFellows (http://www.beatfellows.com) Lohjalta. Ollaan oltu kasassa kaiketi jo 4-5 vuotta. Hoitelen ns. soolokitaristin roolia. Biisit listoillamme on perusiskelmästä rokin kautta rautalankaan ja tietenkin sitä beat-musiikkia. Humppa ja valssia vedellään kun sitä käydään meiltä pyytämässä. Tarkoitus on sen osuutta kyllä hieman kasvattaa.

Kokoonpano on hieman eri kuin alkuvuosina. Soittajien vaihtumiseen on ollut kyllä ihan muut syyt kuin riitautuminen bändin kanssa ja niinpä pidämmekin kovasti yhteyttä toisiimme. Joku käy jopa välillä tuuraamassakin.
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: VEE - 17.06.2009 / 23:58:40
"Mun" bändi on Slap Rabbit Slims ja siinä toimenkuvana kitara ja laulu tyylinä Psychobilly
Rautalankaa/iskelmää soittelen enemmän ja vähemmän vakituisesti Teresa & Terylens orkesterissa - Soolokitara + tausta lauluja
tuurailen myöskin suomirock bändissä Milka & levoton ja monissa yhden illan bändeissä esim. 4.7 Pieksämäellä. Tulee briteistä basisti ja rumpali, heidän kitaristilla on käsi paketissa ja lentoliput on jo maksettu, niin mie sitten tuurailen sitä ja kait laulelenki(asia selviää tarkemmin paikan päällä sitten:)) ja bändin nimi tais olla Wild Wind, roketti rollia kontrabassolla...
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: midnight- - 22.06.2009 / 19:51:58
Taivaanrannan Kulkijat.
Ollut vuodesta 2006 enemmän tahi vähemmän aktiivisesti kasassa ja porukka vaihdellut ajoittain. Pääosin 50-60 luvun sadosta ammennettua beat-rautalanka-matskua. Soitan komppikitaraa,laulan taustoja minkä kykenen ja teen pääosin omat kappaleet. Vihdoin tämän genren orkesteri. Sitä ennen punkkia, hard rockia, sun muuta. I like this!
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Plektra - 23.06.2009 / 02:18:25
Rumpuja paukuttelen nykyään "Rusty Nail" harrastajaorkesterissa, joka on runsaan vuoden vanha kokoonpano. Repertuaariin kuuluu 50-, 60- ja 70-luvun cover-iskelmiä ja -rock-biisejä ja lisäksi joitakin bändin omia sävellyksiä. Lisäksi hoidan soolokitaristin tonttia "The Houndhill Sounders"-bändissä, joka on ollut koossa jo useamman vuoden ajan ja sen kokoonpano on jonkin verran muuttunut vuosien kuluessa; mm. tänä kesänä on tullut saksofonisti kehiin laajentamaan instrumenttipohjaa. Tämä porukka soittelee vanhaa iskelmää, Agents-tyylistä beat-musaa ja rautalankaa ja lisäksi tanssihuttua, jos keikan tilaaja sitä pyytää.

Olen myös soolokitaristina työpaikkani bändissä, jonka nimi on "The Ledgers". Tämä jengi esiintyy firman henkilökunnan tilaisuuksissa ja soittelee bändin jäsenten lempibiisejä. Skaala ulottuu humpasta jatsiin ja siitä edelleen rautalankaan ja iskelmään ja Beatles-musaan ja Agents-beattiin ja suomi-poppiin ja -rockiin. Kuitenkin toistaiseksi soitellaan kirkkailla soundeilla melko vanhaa kamaa. On ajan kysymys, koska tämä pumppu alkaa myös soittamaan sirkkelikitarasoundeilla heviä, sillä komppikitaristi veivaa sitä lajia omassa bändissään.

Tykkään myös säestää kitaralla lauluporukoita ja käyn silloin tällöin komppaamassa kahtakin eri kööriä, joista toinen esiintyy suht. säännöllisesti kerran pari kuukaudessa; vaikka en aina ehdi mukaan heidän esityksiin (kiipparisti hoitaa tällöin säestyksen). Toinen porukka ei onneksi esiinny aktiivisesti (joitakin kissanristiäisiä lukuunottamatta), vaan musisoi pääasiassa omaksi ilokseen. Joo, mulla ei tosiaan ole mitään vapaa-ajan ongelmia tämän musiikkiharrastuksen johdosta. Joskus jopa tuntuu siltä, että varsinainen leipätyö tuppaa häiritsemään harrastuksia.
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Tomsson - 26.06.2009 / 20:11:58
Tässä bändissä --> http://www.myspace.com/thetoreadorsrock saan olla mukana  ;D
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: Hulaman - 10.12.2018 / 02:02:47
Soittelen Kaikupartio nimisessä bändissä. Instrumentteinä oma ääni ynnä komppi- ja soolokitarat. Jaetaan toisen kitaristin kanssa soolot ja pimeät kompit.
Otsikko: Vs: Sinun bändisi?
Kirjoitti: elvis - 16.12.2018 / 14:25:02
JORMA LOVER & THE OTHERS (rockabilly)

https://www.youtube.com/watch?v=zggHBsSWVSc

MASTERS OF THE UNIVERSITY (surf)

https://www.youtube.com/watch?v=KSZBiyP6LFo