Rautalanka.org

Bändit => Regents => Aiheen aloitti: Rautalankaa-YES! - 06.06.2004 / 14:21:31

Otsikko: Regentsit kerran kesässä Suikkalan lavalle perinteeksi
Kirjoitti: Rautalankaa-YES! - 06.06.2004 / 14:21:31
Verenpaineeni/pettymyksemme peruutetusta Suikkalan lavan keikasta ei vaan tunnu  tasaantuvan.  Varmaan näitä pettyneitä on muitakin. :cry:

Ihan tekisi mieleni agitoida pientä mielenilmauspostia Suikkalan lavan ylläpitäjälle ja ohjelmistosta päättäjälle.  Mitäs jos me kaikki pettyneet lähestyisimme kaveria vaikka postikortilla.  :evil: Siinä voisi asiallisin sanankääntein kertoa suurin toivein odotetun keikan peruuntumisen aiheuttamasta pettymyksestä.   :cry:

Minusta on enemmän kuin SUURI HÄPEÄ jos kotipaikkakunnan tanssilavan pitäjä EI TIEDÄ, OSAA ARVOSTAA JA HYÖDYNTÄÄ suurta kotipaikkaetuaan.

Regentsien keikathan ovat käytännössä tosiongelmallisia järjestää, kun sen jäsenet leipätyökseen soittavat kuka missäkin muussa bändissä.

Kotilava voisi kuitenkin olla ratkaisu ja se ainoa paikka Suomessa, johon kerran kesässä kerääntyisivät kaikki Suomen Regents-fanit tavanomaisen tanssivan kansan lisäksi.

Olisiko ideaa?  Oikea yhteyshenkilö löytyisi ainakin Ruokolahden kuntasivujen infon kautta. Pienellä paikkakunnalla postikin osaa todennäköisesti kuljettaa kortit oikeaan paikkaan.

Joten kortteja - ja mahdollisimman kaukaa - oikein porukalla pukkaamaan asian hyväksi, jos vaikka saataisiin järjestäjät havahtumaan ja hyödyntämään elämänsä tilaisuus.  :wink:
Otsikko: Re: Regentsit kerran kesässä Suikkalan lavalle perinteeksi
Kirjoitti: Rautalankaa-YES! - 06.06.2004 / 17:33:10
Jatkoa edelliseen:

Tässä teille osoite, johon lähettää palautetta peruuntuneesta Regentsien keikasta. Itse jo lähetin.toimisto@ruokolahdenraju.fi