Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Asian vierestä / Vs: Ärsyttää,sapettaa,vit*uttaa,pännii jne.
« Uusin viesti kirjoittanut Rautalankaa-YES! 22.05.2018 / 20:18:37 »

No mullehan lopputulemana kävi ihan hyvin. Opinnot on nyt loppu ja lehtorin virka Helsingin kaupungilta Stadin Ammattiopistoon 1.8. alkaen.

... ja virasta jäät sitten aikanaan eläkkeelle. Lisäopiskelu kannatti. Lucky You :-*
2
Asian vierestä / Vs: Ärsyttää,sapettaa,vit*uttaa,pännii jne.
« Uusin viesti kirjoittanut Maza 22.05.2018 / 20:00:48 »
Kerronpas teille tarinan Suomesta vuonna 2018. Eniten tämä ärsyttäneen puolisoani, joka tässä on pelinappulana.

Vaimoni tekee siis osa-aikatyötä, sopimus on 10h/vko. Palkan päälle saa luonnollisesti työmarkkinatuen siltä osin, kun työansio ei sitä vähennä.

Hän päätti tehdä eräästä pitkäaikaisesta harrastuksestaan työn ohella ammatin....

Niin onhan tämä Suomen lainsäädäntö aika ajoin hieman erikoista. Itse päätin aloittaa opiskelut Nokian irtisanomisien jälkeen Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Olin yhteydessä TE-toimistoon tämän tiimoilta ja kysyin onnistuuko omatoiminen opiskelu niin, etten menetä ansiosidonnaista. Vastaus oli kyllä kun täytät tietyt ehdot. Merkittävin noista ehdoista oli 5 op/kk etenemistahti ja se, että perustelen miksi juuri tämä koulutus on minulle tarpeen. Hakemus oli vielä jätettävä ennen koulutuksen alkua. No nyt on paperit kädessä ja koko koulutuksen ajan sain ansiosidonnaista päivärahaa. Koomiseksi tässä muodostui tuo aktiivimalli. Olin käytännössä tehnyt opintoni 2-3kk etuajassa mutta en voinut ottaa papereita ulos koulusta tuon aktiivimallin takia kun halusin myös huhti - kesäkuullekin opintomerkintöjä, jotta ei tule rahaleikkauksia. Kouluille tämä taas oli myrkkyä kun virkaehtosopimukset sanovat että hakukelpoisuus täytyy täyttyä hakuaikana ja koulut ovat avanneet paikkoja juurikin huhtikuussa. Todistuksen sain toukokuun lopussa. Että tällainen tämä aktiivimalli on...

Olen kyllä törmännyt 90-luvulla siihenkin, että en saanut aikuisopintorahaa kun edellytykset jäivät muutamasta viikosta kiinni. Toisen kerran kun olin uutta tutkintoa hakemassa 2001 -2004 en saanut opintorahaa kun tein samalla töitä.

-M-

Meillä taas likka on tehnyt toimeksianto soppareita ministeriöiden kanssa. 5 kk kesti molemmat sopparit. Erto otti iloisesti vastaan likan liitonmaksun, mutta nyt kun olis pitänyt maksaa päivärahaa duunien loputtua, ilmoitettiin ettei toimeksiannot oikeuta päivärahaan, se on sama kuin apuraha. Koko kevään liitto näyttänyt sille vihreetä valoo ja nyt pläts.
No nyt hän joutuu hakeen työmarkkinatukee ja asumistukee.
Käsittelyajat 4 vk kummassakin.

Tää on kans yks saamarin kupru, ministeriöt mieluusti tekee vaan toimeksianto soppareita, mutta kukaan ei oikein selvitä kunnolla, mitä se itse duunarille tarkoittaa omassa elämässään  >:(

Tsempit teille molemmille Zammy vaimolles ja Maza sulle myös. Minä kävin loput työromppeeni duunista hakemassa pari viikkoa sitten, porukka siellä vaan vähenee ja viimeinen sammuttaa valot  ::)

No mullehan lopputulemana kävi ihan hyvin. Opinnot on nyt loppu ja lehtorin virka Helsingin kaupungilta Stadin Ammattiopistoon 1.8. alkaen.
3
Agents / Vs: uusi albumi esa pulliainen & c-combo - shaking all over tulossa.
« Uusin viesti kirjoittanut speedy 22.05.2018 / 18:26:30 »
no nyt sitä ois varattavissa. Esa Pulliainen & C-Combo julkaisee uuden Shaking all over -levyn perjantaina 6. kesäkuuta. Kaikkien juhannukseen eli 22.6. mennessä tämän levyn Levykauppa Äxästä ostaneiden kesken arvotaan mielenvikaisen kova palkinto: Esan lahjoittama rautalankakielisetti sekä alkuperäinen Chandlerin overdrive-pedaali, jota on käytetty mm. Agents & Jorma Kääriäinen -kokoonpanon keikoilla sekä Agents is Rock -levyn nauhoituksissa! Levyn jo ostaneet osallistuvat automaattisesti kisaan.

cd tästä: https://www.levykauppax.fi/artist/pulliainen_esa/shaking_all_over/#584682

lp versio tästä:https://www.levykauppax.fi/artist/pulliainen_esa/shaking_all_over/#584683
4
Agents / Vs: Agents keikalla
« Uusin viesti kirjoittanut Tatu 22.05.2018 / 16:53:56 »
Vähän myöhässä vastaan, mutta juuri näin, ekana encorena kevät keikoilla on tullut "Vihreät Niityt"  8)
5
Tapahtumat / Keikat / Vs: Tawastia Rautalanka Rumble / Nyt on kovaa settiä!!!
« Uusin viesti kirjoittanut Hanutaas 22.05.2018 / 13:47:17 »
Kerro lisää tästä tapahtumasta?
6
Tapahtumat / Keikat / Kaapo&Zetor Vaakahuoneella 24.5
« Uusin viesti kirjoittanut Kaapo 22.05.2018 / 13:00:29 »
Kaarinan Pojat traktoreineen tarjoaa taasen dängä dängä pläjäykset Aurajoen rannalla Suomen Turussa!

Varmaan about 19 aloitellaan. Tulkaahan!
7
Agents / Vs: Agents keikalla
« Uusin viesti kirjoittanut Mäyhönen 22.05.2018 / 12:50:43 »
En epäilyksestäsi huolimatta sekoile vaan sheikkaan. Kevään keikoilla Vihreät niityt laulu on kuultu ensimmäisenä encorena.
8
Agents / Vs: Agents keikalla
« Uusin viesti kirjoittanut Liikkuvalaatikko 21.05.2018 / 23:50:17 »
Kevään keikoilla Vihreät niityt laulu on kuultu ensimmäisenä encorena. Toisena encorena ja illan viimeisenä lauluna taasen Jo riittää.
Ennen kyllä lähes joka keikalla on tullut instrumentaalikappale Valot joka on Agentsin hienoimpia vetoja kautta aikojen. Moni kyllä sekottaa Valot ja Vihreät Niityt toisiinsa.
9
Yleistä / Vs: Viimeksi näkemäsi keikka?
« Uusin viesti kirjoittanut speedy 20.05.2018 / 12:55:46 »
elen 19.5     jyväskylä sohwi

the offsets 

suosittelen tosi hyvä surf  kitara show oli.

 8)
10
Muut / The RoadRunners
« Uusin viesti kirjoittanut TubeInfo 19.05.2018 / 18:53:39 »
.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10