Kirjoittaja Aihe: The 50’s SUMMER FESTIVAL Haikan lavalla 20.5.2017!  (Luettu 630 kertaa)

AronMusic

  • *
  • Viestejä: 5
THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2017!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja innostuneen vastaanoton saanut

The 50’s Summer Festival saa jatkoa, kun lauantaina 20.5.2017 vintagen ja rock'n rollin ystävät kokoontuvat jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan!

Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma on piristävä ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuva mielenkiintoinen ja nostalginen kokonaisuus, joka samanaikaisesti on kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.
Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:


MILANA MISIC

Legendaarisen Laila Kinnusen tytär Milana Misic tulee itseoikeutetusti tulkitsemaan äitinsä musiikkia ja illan aikana kuulemmekin monia Lailan ikivihreitä iskelmiä kuten Lazzarella, Valoa Ikkunassa, Mandshurian kummut.

Milana on urallaan osallistunut myös Suomen Euroviisuihin (2011).

”Pidän äitini laulujen esittämistä mahdollisuutena välittää samoja tuntemuksia kuin hän teki aikanaan. Näin äitini musiikki on jatkanut elämäänsä muuallakin kuin historiassa”.


JARI VÄLIMÄKI

Jari Välimäki on nokialainen, Tapsantahdeissakin menestynyt muusikko, joka esittää Tapio Rautavaaran rakastetuimpia kappaleita samalla arvokkuudella ja tunteella kuin mestari itse. Eikä ihme, sillä tämä suomalaisten tunteiden tulkitsija hurmasi yleisönsä kerta toisensa jälkeen jo Kennonnokan kesäteatterin suuren suosion saavuttaneessa Rautavaara-musikaalissa!


ARON & COOL COMPANY

Aron & Cool Company huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!

Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock'n Roll.

*****
Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!

The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin!

Paitsi musiikkia, tarjolla on myös muutakin kuten kilpailuja ja myyntikojuja, ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia.

Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!

P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.
Katso video tästä: https://youtu.be/filg_kmjzwI


TERVETULOA!

Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen (Vuoden Luova Yrittäjä 2013)

Facebook: https://www.facebook.com/events/1295707023832232/

The 50’s Summer Festival
La 20.5.2017, klo 19-24
Haikan lava, Pirkkala
Ikärajaton
Liput 20e
Ennakkoon rajoitettu määrä 100 kpl!
Ennakkomyynti: Juha Leppänen


Info:
Juha Leppänen
juha.a.leppanen@gmail.com
P. 040-552 9032


YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Audi Center Tampere
Auton Takuusuojaus, Tampere
AronMusic
Classic American Diner, Tampere
EasyFit
Lommo Center, Pirkkala
Punanaamio
Ravintola Keidas, Ylöjärvi
Ruokakeidas, Ylöjärvi
Tampereen Yleiskopio Oy
Tanssikoulu Tanssis Oy
V8 Magazine[/b]