Kirjoittaja Aihe: Sixties Happening Lapualla 3.11.2018 jo toista kertaa!  (Luettu 1388 kertaa)

Kannkkas

  • *
  • Viestejä: 2
Lapualla juhlitaan jälleen 60-luvun tyyliin

https://sixtieshappening.fi
 
Lapualla kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa juhlitaan marraskuun 3. päivänä nyt toista kertaa järjestettävää nostalgiamusiikkifestivaalia Sixties Happeningia.
 
-      Sixties Happening on musikaalinen aikamatka 60-luvulle. Jos Beatles, Rock’n Roll, älppärit, putkiradiot, minihameet ja Jamesit ovat tuoreessa muistissa, tai lähellä sydäntä, suosittelen saapumaan paikalle, kannustaa Kai Pöntinen,joka järjestää tapahtuman yhdessä lapualaisbändi The Beat Brothersin kanssa.
 
 
Tämän vuoden tapahtumassa nähdään neljä yhtyettä ja nautitaan paikallisen Mallaskuun panimon tuotteita. Tapahtuman aikana on mahdollisuus ravita sielun ohella myös ruumista Ravintola Iso Prässin kattaman illallisbuffetin äärellä.
 
Nelijäntähäre Bandon tuore, mutta kokeneista soittajista koostuva, lapualais-kuortanelainen kokoonpano, joka soittaa muun muassa Baddingia, Sorsakoskea ja CCR:ää perinteistä rautalankaa unohtamatta.
 
Vocalon Satumaa Veikkolan luotsaama räväkkää naisenergiaa ja taidokasta lauluvoimaa uhkuva yli 20-päinen lauluryhmä, joka laulaa kausittain parhaita biisejä valitsemistaan eri teemoista.
 
Allan & The Astronautson vaasalainen keikkajyrä, joka on iloisella meiningillään ja otsaryppyjä vältellen levittänyt 60-lukulaisen musiikin ilosanomaa niin pitkin suomenniemeä kuin kansainvälisillä areenoilla Ruotsissa ja Saksassa.

The Beat Brothers on erityisesti The Beatlesin musiikkiin erikoistunut lapualaisyhtye. Yhtye on lähes kymmenenvuotisen olemassaolon aikana soittanut useita keikkoja Suomessa sekä säestänyt kansainvälisiä The Beatlesin huipputulkitsijoita, myös viimevuotisessa Sixties Happeningissä vieraillutta Jussi Raittista. Yhtye on vieraillut jopa Liverpoolin Beatles-pyhätön Cavern Clubin lavalla.

 

anything