Kirjoittaja Aihe: 1.12-2018 BACK TO FORSSA!!!! The Dangermen & Zatopek  (Luettu 1753 kertaa)

surf6gtr

  • **
  • Viestejä: 51
Moni musiikin ystävä jäi kaiholla muistelemaan legendaarisia ravintola Sävelen bändi-iltoja, sekä suuren suosion saavuttaneita Rautalankaparaateja. Lukuisille ko. musiikkiin haksahtaneelle soittajalle tuli tuolloin selväksi, missä on Suomen paras yleisö kun puhutaan instrumentaalimusiikista rautalanka-surf-GoGo hengessä. 
Tämänkin jälkeenkin on rautalankahengessä toki järjestetty paljon erilaisia loistavia tapahtumia, mutta niiden jatkoilla on aina nähty sekalainen joukko soittajia roikkumassa Niemisten veljesten hihassa, vaatien Forssan tapahtumille jatkoa.
Ongelmana on ollut erityisesti sopivan tilan puute Sävelen toiminnan hiivuttua. Nyt viimein sopiva paikka löytyi ja asiat alkoivat rullata jopa hieman lyhyelläkin varoitusajalla.
Pistetään homma jälleen pyörimään jouluun ensimmäisenä päivänä, kun Forssan Järjestötalon lavan valtaa The Dangermen Helsingistä, sekä Forssalainen Zatopek.
Tulkaa sankoin joukoin paikalla hämmästelemään uuden, toivottavasti perinteen muodostuvan tapahtuman alkua ja viihtymään rautalanka-Beat-Surf-GoGo musiikin parissa. Viidakkorumpu laulamaan, sillä Hesarin etusivut oli jo varattu!!!

Lipun hinta ei ole vielä tiedossa, mutta päivitetään heti kun saadaan lisäinfoa.

Since 60's

  • **
  • Viestejä: 84
  • Let's Twang!
Vs: 1.12-2018 BACK TO FORSSA!!!! The Dangermen & Zatopek
« Vastaus #1 : 18.11.2018 / 18:43:48 »
 ;)
-Rautaa ja lankaa-