Kirjoittaja Aihe: Cliff & The Shadows Birminghamissä 1984  (Luettu 94 kertaa)

Apache

  • *****
  • Viestejä: 691
Cliff & The Shadows Birminghamissä 1984
« : 15.10.2020 / 14:13:06 »
YouTubeen on ilmestynyt jokin aika sitten ihan virallinen Warner Music UK:n valtuuttama lyhennelmä (1h 17min) Cliff Richardin ja Shadowsien esiintymisestä Birminghamissä vuonna 1984. https://www.youtube.com/watch?v=H7itr9YnDq4

Osa konsertin kappaleista on julkaistu aikaisemmin ainakin Shadows-dvd:llä, joka oli muuten ensimmäinen ostamani ja omistamani dvd. Minulla ei vielä ollut edes dvd-soitinta, kun sattumalta näin tuon levyn Helsingissä Makkaratalon Anttilassa ja ostin sen saman tien.

Sekä esiintyjillä että yleisöllä tuntuu olevan hauskaa, joskin akustisen osuuden alussa käytävässä keskustelussa lausutaan hieman piikikkäitäkin kommentteja huumorin varjolla. Tämän ymmärtää. Bruce Welch oli "lainannut" Cliffiltä kitaran, jolla Hank Marvin soitti mm. Apachen, eikä koskaan palauttanut sitä. Cliff oli puolestaan heivannut Brucen tuottamasta levyjään ilman sen kummempia selittelyjä.

Brian Bennett ei lausu mitään, mutta hänkin on todennut myöhemmin verkkosivuillaan, että kun Shadows hajosi vuonna 1968, he olivat kaikki tympääntyneitä toisiinsa. Cliff toteaa konsertin lopussa: "See you in about 25 years!" Tämä toteutuu tarkalleen vuonna 2009. :)
"I have travelled the world through my ability to play three chords." - Bruce Welch