Kirjoittaja Aihe: Mikä riemastuttaa, lämmittää mieltä, ilahduttaa?  (Luettu 629042 kertaa)

Zammy

  • *******
  • Viestejä: 1 432
  • This is not here.
Vs: Mikä riemastuttaa, lämmittää mieltä, ilahduttaa?
« Vastaus #3285 : 09.07.2018 / 08:14:26 »
  Hatunnosto teille - ja ensivuonna paremmaksi ;)

Niin ja kiitos. Ja ei tule toista kertaa, tämä oli tällainen 'katotaan pystytäänkö'-juttu. Pystyttiin, mutta ei jäänyt kenellekään nälkää uusimiseen.
Tosin jo nurmikolla toipuillessamme ajateltiin ääneen, että Suomessa on kaksi lajia, joissa hullut laitetaan numerojärjestykseen. Se toinen on sitten Finlandia-hiihto... :D

SamiKoo
Kun pyöräilee jalkakäytävällä, ei tarvitse katua.

Rautalankaa-YES!

  • **********
  • Viestejä: 8 873
Vs: Mikä riemastuttaa, lämmittää mieltä, ilahduttaa?
« Vastaus #3286 : 09.07.2018 / 10:00:36 »
...
Aika oli keskitasoa ja sijoituksemme 17. yhteensä 34:stä venekunnasta. Paras veti karvan alle viiteen tuntiin, 'heikoin' yli 7 tuntia. Ajat ovat aina per vuosi vertailukelpoisia, olosuhteet vaikuttavat melkoisesti. Esim tänä vuonna oli yhtäjaksoista 5-7m/s vastatuulta yhteensä 28 kilsaa, eli käytännössä koko loppu'suora'. Siksi tulostaso oli yleisesti aika vaisu verrattuna ennätyksiin...

SamiKoo

Siispä nostan teille hattua uudemman kerran. Äläkä sano, että "ei koskaan enää". Kunhan vesirakkulat käsistä ja pakaroista paranevat, muistelette tapahtumaa naurussasuin ja kukaties innostutte jatkoon... ;)
- musiikin maailma on suuri ja avara -

Rautalankaa-YES!

  • **********
  • Viestejä: 8 873
Vs: Mikä riemastuttaa, lämmittää mieltä, ilahduttaa?
« Vastaus #3287 : 14.07.2018 / 23:04:15 »
Tänään oli hieno päivä, monella tapaa :D Seurasin kerrankin ihan kiemurtelematta Seinäjoen Tangokisojen kuningatar-kisan finaalia, jonka taso oli ehdottomasti korkein kaikista näkemistäni. (En tosin ole seurannut kuin ehkä kolmen viimeisen vuoden ajan) Kaikki finalistit olivat sen verran hyviä, että ainakin lauloivat oikein ja kolme heistä oli suorastaan loistavia. Harmi, että kruunuja on jaossa vain yksi.

Virpin puolesta vähän harmittaa; olisin suonut kruunun hänelle vaikka Saana nuoresta iästään huolimatta oli sekä teknisesti että tulkinnallisesti yllättävän taitava ja kypsä tulkitsija. Virpi on sykähdyttävä tulkitsija, mutta mokasi supersemifinaalibiisin loppumetreillä, kun ääni sortui biisin viimeisen säkeen korkeimmalla kohdalla. Saana veti senkin kohdan vaivatta ja voitti kisan - veikkaan että Saanalla on nuoresta iästään huolimatta takanaan rutkasti laulutunteja.

Päivä oli hieno sikälikin, että naapuri toi iiiiiiiiiiiiiiison rasiallisen sekä tuoreita kuha- että haukifileitä.  Kuhat tietenkin paistoin pannulla voissa ja vedin isosti nauttien ääntä kohti. Haukifileet jäivät odottamaan huomista, jolloin jauhan ne ja teen niistä haukipihvejä.

Sekin riemastuttaa, että järvivesi on lämmennyt parin viimeisen hellepäin mittaan +24 asteiseksi linnunmaidoksi. Käytiin koirulin kanssa tangokisan päätyttyä pyörälenkillä, jonka päätteeksi kävin iltauinnilla. Nyt on ihanan raikas ja viileä olo käydä nukkumaan. Tyynyn alla on frooteetaskuun käärittynä A3-kokoinen jäinen kylmäkalle, jonka toissakesänä totesin aivan verrattomaksi avuksi. Yön mittaan kääntelen tyynystä muutaman kerran kylmän puolen posken alle, niin jopa tuntuu ihanan vilpoisalta 8)

- musiikin maailma on suuri ja avara -