Kirjoittaja Aihe: Sinun bändisi?  (Luettu 21785 kertaa)

VEE

 • Vieras
Vs: Sinun bändisi?
« Vastaus #45 : 17.06.2009 / 23:58:40 »
"Mun" bändi on Slap Rabbit Slims ja siinä toimenkuvana kitara ja laulu tyylinä Psychobilly
Rautalankaa/iskelmää soittelen enemmän ja vähemmän vakituisesti Teresa & Terylens orkesterissa - Soolokitara + tausta lauluja
tuurailen myöskin suomirock bändissä Milka & levoton ja monissa yhden illan bändeissä esim. 4.7 Pieksämäellä. Tulee briteistä basisti ja rumpali, heidän kitaristilla on käsi paketissa ja lentoliput on jo maksettu, niin mie sitten tuurailen sitä ja kait laulelenki(asia selviää tarkemmin paikan päällä sitten:)) ja bändin nimi tais olla Wild Wind, roketti rollia kontrabassolla...

midnight-

 • Vieras
Vs: Sinun bändisi?
« Vastaus #46 : 22.06.2009 / 19:51:58 »
Taivaanrannan Kulkijat.
Ollut vuodesta 2006 enemmän tahi vähemmän aktiivisesti kasassa ja porukka vaihdellut ajoittain. Pääosin 50-60 luvun sadosta ammennettua beat-rautalanka-matskua. Soitan komppikitaraa,laulan taustoja minkä kykenen ja teen pääosin omat kappaleet. Vihdoin tämän genren orkesteri. Sitä ennen punkkia, hard rockia, sun muuta. I like this!

Plektra

 • *****
 • Viestejä: 562
Vs: Sinun bändisi?
« Vastaus #47 : 23.06.2009 / 02:18:25 »
Rumpuja paukuttelen nykyään "Rusty Nail" harrastajaorkesterissa, joka on runsaan vuoden vanha kokoonpano. Repertuaariin kuuluu 50-, 60- ja 70-luvun cover-iskelmiä ja -rock-biisejä ja lisäksi joitakin bändin omia sävellyksiä. Lisäksi hoidan soolokitaristin tonttia "The Houndhill Sounders"-bändissä, joka on ollut koossa jo useamman vuoden ajan ja sen kokoonpano on jonkin verran muuttunut vuosien kuluessa; mm. tänä kesänä on tullut saksofonisti kehiin laajentamaan instrumenttipohjaa. Tämä porukka soittelee vanhaa iskelmää, Agents-tyylistä beat-musaa ja rautalankaa ja lisäksi tanssihuttua, jos keikan tilaaja sitä pyytää.

Olen myös soolokitaristina työpaikkani bändissä, jonka nimi on "The Ledgers". Tämä jengi esiintyy firman henkilökunnan tilaisuuksissa ja soittelee bändin jäsenten lempibiisejä. Skaala ulottuu humpasta jatsiin ja siitä edelleen rautalankaan ja iskelmään ja Beatles-musaan ja Agents-beattiin ja suomi-poppiin ja -rockiin. Kuitenkin toistaiseksi soitellaan kirkkailla soundeilla melko vanhaa kamaa. On ajan kysymys, koska tämä pumppu alkaa myös soittamaan sirkkelikitarasoundeilla heviä, sillä komppikitaristi veivaa sitä lajia omassa bändissään.

Tykkään myös säestää kitaralla lauluporukoita ja käyn silloin tällöin komppaamassa kahtakin eri kööriä, joista toinen esiintyy suht. säännöllisesti kerran pari kuukaudessa; vaikka en aina ehdi mukaan heidän esityksiin (kiipparisti hoitaa tällöin säestyksen). Toinen porukka ei onneksi esiinny aktiivisesti (joitakin kissanristiäisiä lukuunottamatta), vaan musisoi pääasiassa omaksi ilokseen. Joo, mulla ei tosiaan ole mitään vapaa-ajan ongelmia tämän musiikkiharrastuksen johdosta. Joskus jopa tuntuu siltä, että varsinainen leipätyö tuppaa häiritsemään harrastuksia.
Toivotamme hauskaa Joulua lukijoillemme !


Tomsson

 • ****
 • Viestejä: 327
Vs: Sinun bändisi?
« Vastaus #48 : 26.06.2009 / 20:11:58 »
Tässä bändissä --> http://www.myspace.com/thetoreadorsrock saan olla mukana  ;D

Hulaman

 • **
 • Viestejä: 96
 • Where is the elektrisiteet?
  • Kaikupartio
Vs: Sinun bändisi?
« Vastaus #49 : 10.12.2018 / 02:02:47 »
Soittelen Kaikupartio nimisessä bändissä. Instrumentteinä oma ääni ynnä komppi- ja soolokitarat. Jaetaan toisen kitaristin kanssa soolot ja pimeät kompit.

elvis

 • *
 • Viestejä: 16
Vs: Sinun bändisi?
« Vastaus #50 : 16.12.2018 / 14:25:02 »
JORMA LOVER & THE OTHERS (rockabilly)

https://www.youtube.com/watch?v=zggHBsSWVSc

MASTERS OF THE UNIVERSITY (surf)

https://www.youtube.com/watch?v=KSZBiyP6LFo