Kirjoittaja Aihe: Kotiäänittely mikityksestä  (Luettu 33261 kertaa)

The V i n c e n t s

  • ***
  • Viestejä: 227
Vs: Kotiäänittely mikityksestä
« Vastaus #60 : 17.12.2018 / 19:07:28 »
Sugar ray’s vintage recording studiosta en löytänyt äkkipenkasulla eri tyylilajin nauhoituksia juurikaan. Rockabilly pätkistä en kuullut studion tuomaa merkittävää extraa verrattuna muihin alan bändeihin. Sugar ray’s studion countrybiisin saundista pidin.

https://www.youtube.com/watch?v=rNyM5b3qeIg

Vastaavanlaisessa museossa (Norman Petty Recording Studios) soittanut The Bluejays on iskussa, samoin studio.

https://www.youtube.com/watch?v=QjWHyiH7Vuo

https://www.youtube.com/watch?v=Vw7N7mg8_jo

https://www.youtube.com/watch?v=cT4JjDRM9PU

Ho Dad

  • ******
  • Viestejä: 834
Vs: Kotiäänittely mikityksestä
« Vastaus #61 : 18.12.2018 / 00:21:51 »
Viime vuoden keväänä kun kuvittelin joutuvani oloneuvokseksi tai sossun pummiksi niin testailin Zoomin sisäänmenoa ulkoisilla pallokuvioisilla elektreettikapseleilla ja kasasin niille myös vanerin kappaleista tuon tapaisen "sass" keinopään korvikkeen ja ainakin auttavasti linnun laulua ja stereoääntä tuntuu tallentavan. Voisi olla pienikohinaisempi etuvahvistin hiljaisemmille äänille noille kapseleille. 

http://caperteebirder.com/?page_id=304

Vielä hommasin Triton Audio "Fethead" härpäkkeen phantom versiona huokean hintaluokan nauhamikrofonin kaveriksi, tuntuu sillä saavan lisää potkua myös dynaamiseen mikrofoniin, Googlella löytyy tarinaa vaikka "fethead vs cloudlifter" noista ja vastaavista, väitteen mukaan auttaa hivenen jos on halvat ei niin vähäkohinaiset etuasteet ja noin poispäin.

 

anything