Kirjoittaja Aihe: Regents keikkailu  (Luettu 18148 kertaa)

Anonymous

 • Vieras
Regents keikkailu
« : 02.02.2004 / 15:51:39 »
Miksi tuollainen bändi kuin Regents ei tee kuin keikan vuoteen??? Luulisi että kysyntää olisi, twangissa toimi kuin tauti.

Anonymous

 • Vieras
Regents keikkailu
« Vastaus #1 : 03.02.2004 / 20:11:40 »
Nii...Suomessa jos soitat ammatiksesi, niin pitää soittaa huttua. Rautalankaa soittamalla ei saa toimeentuloon vaadittavaa rahaa..
Bändihän on kyllä loistava, mutta sellasta se on...

Anonymous

 • Vieras
Regents keikkailu
« Vastaus #2 : 07.02.2004 / 08:31:08 »
Näinhän se on, valitettavasti. Sama juttu levypuolen kanssa viitaten tuonne toisaalla tällä foorumilla käytyyn keskusteluun. Aktiiviharrastajien joukko on ahkera mutta lukumääräisesti valitettavan pieni.


miss rautakanki

 • ****
 • Viestejä: 459
Tube park 2004
« Vastaus #3 : 24.04.2004 / 12:04:18 »
NONNII!! Ny sitte kaikki jokka haluaa nährä ja kuulla Regentsejä livenä ottaa isoon tai pienen kalenterin esiin ja laittaa joka kuun kohtaan notta enää 9 kk, 8 kk, 7 kk... Ja ensi vuoden tammikuun kohdalle ISO huutomerkki 29 päivän kohdalle!  :D    :D  

Silloin ei sit ole mitään muita menoja ku matka Lahteen Tube parkiin (hotelli Alex park)  Keikka on melko varma tapaus, ku paikalla on Korsukin JEEE!! Pepelle ja Jampelle terkkuja!  :wink:

Notta sielä nährään!  8)  jos ei sokeiksi tulla...
Makuasioosta ei passaa kiistellä. Kehuu mäyräkoira, ku muniansa nuoli. 'Rehupiikles'

Rautalankaa-YES!

 • **********
 • Viestejä: 9 092
Mutta kylläpä kesälavalla kerran...
« Vastaus #4 : 25.04.2004 / 00:03:13 »
Annoinpa kertoa itselleni, että Regentsit nähtäisiin ainakin tämän vuoden heinäkuussa yhdellä kesälavallakin.  :D

Asiaa ei tiettävästi ole vielä varmistettu, mutta on syytä seurata tarkoin noita Ruokolahden puolen huvi-ilmoituksia.

Sinne sitten ajellaan mekin. JEE!  :wink:
- musiikin maailma on suuri ja avara -

Nakkisormi

 • ***
 • Viestejä: 184
  • http://www.theregents.info
Keikkaperuutus
« Vastaus #5 : 02.06.2004 / 22:05:12 »
No niin, Regents ei ole Suikkalan lavalla 24.7. Peruttu järjestäjän puolesta. Lavalla kuitenki Pekka Tiilikainen & Beatmakers ja Johnny Guitars. Valitettavasti emme kelvanneetkaan joukkoon, näin järjestäjän puheesta ymmärsin.Anteeksi pyytelyt myös niille jotka olivat kyseiseen tapahtumaan meitä tulossa katsomaan. Ja valitettavaa myös itsemme kannalta, kotilava ja kesän ainut keikka meni siinä. :(  :(  :(  :cry:  :cry:  :x  :x  :evil:  :evil:  :evil:

Terveisin Janne
Kyllä se kohta lakkaa helpottamasta-

Rautalankaa-YES!

 • **********
 • Viestejä: 9 092
Kotilavan keikka meni sivu suun - Kääk!
« Vastaus #6 : 03.06.2004 / 09:54:54 »
Voi harmi, että kesäkeikka omalla kotilavallanne peruuntui.  :(  Me oltiin merkattu keikka kesäkalenteriimme oikeinpunaisella tussilla. :cry:

Kuulostaa perinteiseltä Suutaria ei kotikylässä arvosteta-ajattelulta. :evil:  :evil:  Lähetäs mulle kotilavasi yhteyshenkilön osoite, niin lähetän korrektia palautetta tästä pettymyksestä.  Ja vielä Beatmakerseihin teidät vaihtoivat, uskomatonta!  :?  Tekisi mieli vähintäänkin vetää verbaalisti nenuun noin huonosti asiasta päättäneitä.  

Väliaikainen on huomenna tulossa Mäntyrinteelle, siis noin 50 kilsan päähän. Mihin aikaan alatte soittaa ? Meidän molempien tekisi niin mieli kuulla kitaraasi livenä, joten ollaan vähän mietitty, josko pyörähtäisimme parin tunnin ajan Mäntyrinteelle sinua kuulemaan.  

Soittaisitteko siinä tapauksessa Geronimon - olet kuulema siinä  HILLITTÖMÄN HYVÄ, olen kuullut :D  Enkä kyllä pahakseni panisi Kultaisia korvarenkaitakaan - siihenhän en koskaan kyllästy, kutes tiedät.

terkuin
Rautalankaa YES!
- musiikin maailma on suuri ja avara -

Rautalankaa-YES!

 • **********
 • Viestejä: 9 092
Re: Kotilavan keikka meni sivu suun - Kääk!
« Vastaus #7 : 03.06.2004 / 11:07:47 »
Uu-u-u-p-s!  Tuo edellinen oli tarkoitus lähettää privaatisti suoraan Jannelle, mut en näköjään osannu toimia oikein.  Olkoon nyt sitten - toivottavasti Suikkalan lavan orkesterivalinnoista päättävien housut tutajavat siitä pelosta, että on tulossa tulikivenkatkuisia terveisiä.

Arrr-rgh!!!. :evil:  :twisted:  :evil:
- musiikin maailma on suuri ja avara -

Matson

 • Vieras
Re: Keikkaperuutus
« Vastaus #8 : 03.06.2004 / 18:05:53 »
Lainaus käyttäjältä: "Nakkisormi"
No niin, Regents ei ole Suikkalan lavalla 24.7. Peruttu järjestäjän puolesta. Lavalla kuitenki Pekka Tiilikainen & Beatmakers ja Johnny Guitars. Valitettavasti emme kelvanneetkaan joukkoon, näin järjestäjän puheesta ymmärsin.
Lainaus käyttäjältä: "Nakkisormi"Ei voi olla totta!?!?!  :(  :(  Halavatun kuustoista! Mitä h******n itikkaootteja ja mistään mitään tietämättömiä homepäitä siellä on päättämässä kesäkauden ohjelmasta?  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Eivät ainaskaan tunnu tietävän, että Regents on yks maan arvostetuimpia kitarabändejä, jota tullaan kuulemaan kaukaakin. Meitäki ois tullu autolastillinen ja ihan vaan vasiten Regentsien takia.

Nyt en ennee ihmettele niitä leijonajuttuja, lie olleet samojen homepäitten keksintöjä. :twisted:

miss rautakanki

 • ****
 • Viestejä: 459
kaukaaaaaaaa...
« Vastaus #9 : 04.06.2004 / 17:02:51 »
Niinpä... Kaukaaki olis vaan lähäretty kuunteleen Regenttiä!! Molisin kans lähteny täältä lakeurelta asti; ja iliman puukkoa!!, mutta ny saa kyllä jäärä mun puolesta. Ei oikeen innosta tuo 'agents II' ja  Heinonenki tuli just hiljan nähtyä...

mutta tammikuuta orotelles...  :D
Makuasioosta ei passaa kiistellä. Kehuu mäyräkoira, ku muniansa nuoli. 'Rehupiikles'

Rautalankaa-YES!

 • **********
 • Viestejä: 9 092
Stratocaster soi komiasti Mäntyrinteellä
« Vastaus #10 : 05.06.2004 / 02:30:57 »
Ai, että oli makeet soundit Mäntyrinteellä Jannen kitarassa, eikä kyllä ollut moittimissa muissakaan, Väliaikaisissa meinaan. Sävykkäästi rautalankaiselta maistui ja meno oli aivan mahtava. Koreografia toimi ja kitarat soivat sävykkäästi myös selän takana. No,  helppoahan se on kun osaa. :D  

Suut messingillä tehtiin kotimatkaa.  :D Kannatti ajaa 100 kilsaa tästä ilosta.
- musiikin maailma on suuri ja avara -

miss rautakanki

 • ****
 • Viestejä: 459
Regents keikkailu
« Vastaus #11 : 06.09.2004 / 21:30:37 »
Tuos just plarasin kalenteria ja rupesin siin sit funteeraamahan, notta ei täs oo enää ku n. 20 viikkoa Tube Park:iin!!!   :D  (Ja jouluki on siinä vähä ennen  :wink: )  
Et ei tartte enää pakosta laskea eres kuukausina ku alkaa orotus loppumahan. Ja varmistuhan sinne tuo Regenttien 'isäki' -Mustangs!  :)
Niin notta laittakaahan pojat harjootellen...
Makuasioosta ei passaa kiistellä. Kehuu mäyräkoira, ku muniansa nuoli. 'Rehupiikles'

Rautalankaa-YES!

 • **********
 • Viestejä: 9 092
Regents keikkailu
« Vastaus #12 : 25.11.2004 / 08:44:42 »
Lainaus käyttäjältä: "miss rautakanki"
Tuos just plarasin kalenteria ja rupesin siin sit funteeraamahan, notta ei täs oo enää ku n. 20 viikkoa Tube Park:iin!!!   :D  


Nyt ei ole enää sitäkään... Reilu kuukausi ja sitten lopultakin nähdään ja kuullaan, miltä Regendsit kuulostavat livenä. Tätä on odotettu  :D  :lol:  :D

Alkaako olla paineita, Janne? :? Tiedän, ettei aidon Regends-soundin löytyminen käy ihan tuosta vaan sormia napsauttamalla, kun porukka on soittanut leipänsä eteen vuosia muissa kuin  rautalankabändeissä. Mutta kyllä se sieltä löytyy, onhan tässä vielä aikaa hiomiseen. Tsemppiä :lol:

Kuka muistaa, missä ja milloin Regendsit ovat viimeksi olleet keikalla?
- musiikin maailma on suuri ja avara -

metsuri

 • *
 • Viestejä: 42
Regents keikkailu
« Vastaus #13 : 25.11.2004 / 15:27:56 »
Tjaa..
Eiköhän Regentsin loistava yhteissoitto saundeineen löydy aika vaivattomasti, joten tuskin siihen suurtakaan tuskaa vaaditaan..

Nakkisormi

 • ***
 • Viestejä: 184
  • http://www.theregents.info
Regents keikkailu
« Vastaus #14 : 26.11.2004 / 13:26:03 »
Voi voi. Kyllä siihen vaaditaan verta , hikeä, kyyneleitä, hermojen menettämistä, tupakkia , kiroilua, menneiden muistelemista , kitara sylissä istumista itkien ja miettien et miten p....leessä tänkii on joskus soittanut. Eli yhtä tuskaa kaikki tyynni. Niin ja Regentsit on soittaneet viimeksi yhdessä Twangissä viime tammikuussa, joten parempi kun ei ole immeisillä odotukset kauhian korkealla, on nääs eri asia vetää humppaa ympäri härmää kuin kitarasolistina rautalangan parissa, varsinkin kun ei ole oikein vielä biisit sillai lähimuistiin iskostunut ja rautalanka rutiini on hukassa...
nim.merk. kadonnutta tatsia etsiskellessä
Kyllä se kohta lakkaa helpottamasta-