Kirjoittaja Aihe: Regentsit Hollantiin huhtikuussa -06  (Luettu 4589 kertaa)

Rautalankaa-YES!

  • **********
  • Viestejä: 9 096
Regentsit Hollantiin huhtikuussa -06
« : 07.02.2006 / 10:42:10 »
Regentsit tekivät näköjään viikko takaperin TubeParkissa vaikutuksen muihinkin kuin meikäläiseen  :D

Sivusilmällä huomasin, että paikalla olleet Rarityn pomot pitivät kuulemastaan ja tulivat oikein "fanirinkiin" paremmin kuullakseen ja nähdäkseen.  Seistiin ihan vierekkäin.  :wink:

Seuraus oli että nyt Regentsejä viedään huhtikuun alussa Hollantiin. Käykääs vilkaisemassa osoitteessa:

http://groups.msn.com/IntCliffRichardTheShadowsFanMeetingHolland/46thintcliffampshadowsfanmeeting2006.msnw

Onnea matkaan, Janne ja kumppanit  :D  

Jokohan nyt olisi luvassa se uusi pitkäsoittokin, jota on koko vuosi odoteltu  :wink:
- musiikin maailma on suuri ja avara -

speedy

  • **********
  • Viestejä: 5 333
  • suomi tanssii ja kitara soi.
Regentsit Hollantiin huhtikuussa -06
« Vastaus #1 : 07.02.2006 / 13:25:51 »
jooh. kiitos tosta linkistä. piti liittyä tohon yhteisöön mukaan. :lol:

ja onnea pojille tonne hollantiin . ps. ja japaniin tuskin kahdesti tarttis bändin, visiittiä tehdä nekun on hulluna rockabillyn ja rautalangan, perään kuten me suomalaisetkin.
"Kun kansi pannaan kiinni, sitten ollaan eläkkeellä"

echo66

  • Vieras
Regentsit Hollantiin huhtikuussa -06
« Vastaus #2 : 02.04.2006 / 15:51:07 »
Lainaus käyttäjältä: "rokkimimmi"
Joko Iltasanomissa tai Iltalehdessä oli tänään kuulemma pieni asiaan liittyvä kirjoitus... itse en lehteä ole nähnyt mutta näin minulle annettiin kertoa.

Jep! Kävin juuri hakemassa pizzaa ja odottaessa luin ko. lehteä: Tangokuningas Saska näytti menevän mukaan ja komppikitarassa on ex-Mustangs: Jari Aaltonen.


Rautalankaa-YES!

  • **********
  • Viestejä: 9 096
Regentsit Hollantiin huhtikuussa -06
« Vastaus #3 : 05.04.2006 / 22:09:59 »
Sain juuri kuulla ensikäden tietona, että Regentsien Hollannin keikka oli suuri menestys.  :D (Senhän saattoi arvatakin. ) :D Regentsit soittivat viisimiehisenä kokoonpanona kahtena iltana tunnin pituisen setin. Stagelle nousivat komppikitaroineen sekä Saska että ex-Mustangs Jari Aaltonen, joka nähtiin taidokkaasti komppaamassa myös AlexParkissa.

Ihan aluksi hollantilaistapahtuman yleisö taisi hiukan hämmentyä, kun Regentsit eivät muitten bändien tapaan veivanneetkaan shadowscovereita eikä punaisista kitaroistakaan ollut tietoakaan.  :wink: Tapahtumahan on nimenomaan perinteinen, kansainvälinen Clif Richard & Shadows fanmeeting - muuten jo peräti 46. lajiaan - jossa bändit soittavat punaisilla kitaroilla ja pelkästään Shadows-biisejä.  :shock:

Bändejä tapahtumassa oli toistakymmentä, mm. norjalainen Pistoleros, Nastolassakin nähty ruotsalainen The Ryders ja norjalainen The Reflection, joka joitain vuosia sitten ylivoimaisesti voitti kansainvälisen Shadows-kilpailun. Tapahtuma oli muuten paljon AlexPark-tyyppinen, sillä erotuksella että kansainvälisistä Shadowsfaneista koostuva yleisö istui kuin konserttisalissa. Esiintymislavojakin oli AlexParkin tapaan kaksi.  

Regentseille riitti setin jälkeen olalletaputtelijoita ja hihasta nykijöitä tungokseen asti.  :D Virkistävän erilainen ohjelmisto ja suomalainen soittotyyli herättivät suurta ihastusta.  :lol:  Muuan vanhempi englantilainen herrasmies oli hehkuttanut, ettei Shadowseja itseään lukuunottamatta ollut parempaa rautalankabändiä kuullut vuosikymmeniin.   8)  

Levytysstudioon asti Regentsit eivät valitettavasti ehtineet - siihen ei ollut aikaakaan.  :cry:
- musiikin maailma on suuri ja avara -

 

anything