Kirjoittaja Aihe: Särkänniemi etsii katusoittajia  (Luettu 1408 kertaa)

speedy

  • **********
  • Viestejä: 5 340
  • suomi tanssii ja kitara soi.
Särkänniemi etsii katusoittajia
« : 29.03.2012 / 12:42:04 »
Särkänniemi etsii katusoittajia! Vielä kerran viestiä kiertämään kaikille musisoijille ja soittajille! Yhteydenottoja on tullut mukavasti, mutta vielä mahtuu mukaan:

Etsimme katusoittajia Suomen monipuolisimpaan vapaa-ajankohteeseen. Kesän aikana meillä vierailee n. puoli miljoonaa ihmistä.

Lähetä meille sähköpostilla lyhyt kuvaus itsestäsi (nimi, ikä, yhteystiedot, soitin, musiikkityyli, soittokokemus jne.) sekä linkki soittonäytteeseen tai esittelyvideo. Kerro myös millaisella ajanjaksolla voisit esiintyä. Yksikin päivä sopii meille! Puistomme aukioloajat löytyvät kotisivuiltamme www.sarkanniemi.fi .

Tarjoamme turvallisen soittopaikan ja mahdollisuuden uusien fanien löytämiseen. Emme maksa esiintymisistä korvausta, mutta yleisö voi toki halutessaan palkita esityksesi. Toivomme että musiikkisi ei vaadi suuria ämyreitä, vaan toimii mielellään akustisesti/pienellä vahvistimella. Myös ryhmät ovat tervetulleita!

Laita sähköpostia osoitteeseen miikka.nenonen@sarkanniemi.fi tai maria.eskelinen@sarkanniemi.fi. Emme valitettavasti ehdi kevään kiireiden keskellä vastata puheluihin. Valituille soittajille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti.
"Kun kansi pannaan kiinni, sitten ollaan eläkkeellä"